O Fundacji

MISJA PPK ASTRA/ DLACZEGO FUNDACJA

Misją Poznańskiej Palarni Kawy ASTRA jest poprawianie jakości życia konsumentów w całym kraju, szczególnie na terenie miasta Poznania poprzez dostarczanie produktów o najwyższej jakości oraz poprzez działalność społeczną, która stanowi integralny element strategii firmy. Odpowiedzialność społeczna przejawia się we wszystkich obszarach działalności firmy, począwszy od innowacyjnych produktów po angażowanie się w działalność społeczną i wspieranie lokalnej społeczności.

CEL FUNDACJI ASTRA DLA ŻOŁĄDKA

Fundacja została powołana w celu prowadzenia pomocy i ochrony zdrowia osób dotkniętych lub zagrożonych chorobami żołądka , w tym wspierania i prowadzenia inicjatyw o charakterze zdrowotnym, edukacyjnym oraz charytatywnym.

ZASIĘG DZIAŁANIA FUNDACJI

ASTRA – to marka poznańska. Główny zasięg działania Fundacji obejmować będzie WSPARCIE LOKALNEJ SPOŁECZNOŚCI – mieszkańców Poznania i Wielkopolski. Chcemy działać lokalnie dla Ciebie, Twojej rodziny, sąsiadów. Działamy na rzecz szpitali , ośrodków zdrowia i rehabilitacji które znajdują się w Twoim mieście.

DLA KOGO JEST FUNDACJA/KOMU POMAGAMY?

Fundacja ASTRA DLA ŻOŁĄDKA pomaga osobom które zostały dotknięte lub są zagrożone chorobami żołądka. Osobom , których zdrowie i życie jest zagrożone. Fundacja pomaga szczególnie osobom, które należą do lokalnej społeczności Poznania i Wielkopolski.